Cupa Menstruală – Chilotis.com


Cu siguranță toate știm clasicele moduri de a ne proteja în perioada menstruală, însă cum vremea se mișcă repede, și toate evoluează într-un mod alert, apăr și noi metode de a ne proteja.

Cupa menstruală.

Cu siguranță te-ai întrebat și tu ce este o cupa menstruală.

Cupa menstruală este un dispozitiv vaginal, fabricat din silicon, latex sau elastomer și este concepută pentru colectarea sângelui menstrual.

Cupa menstruală poate fi o alternativă a absorbantelor și tampoanelor de unică folosință, iar datorită faptului că aceasta colectează sângele în loc să il absoarbă, poate prevenii infecțiile vaginale.

Datorită formei de clopoțel, cupa menstruală este menită să colecteze sângele menstrual și poate fi purtată până la 10-12 ore, în funcție de fluxul menstrual.

Nu trebuie sa îți faci griji că te vei păta, deoarece odată introdusă, cupa menstruală se așează de-a lungul canalului vaginal, astfel nu vor exista scurgeri.

Cupa menstruală poate fi purtată zi și noapte, dar chiar și atunci când faci activități fizice precum mersul pe bicicleta, alergatul sau chiar și înotul.

Chilotis.com este site-ul unde găsiți cupe menstruale de diferite modele si dimensiuni, dar și aplicatoare care să te ajute la introducerea cupelor și alte produse menite perioadei menstuale

Tu ai încercat cupa menstruală?

Lasă un comentariu